1/23/2012

Do Not Panic! (Ver. 3.9)

You can ignore this post, as the forum is up once again :)---------------------------------------------------------------------

Hello everyone. I'm aware that you cannot access our forum at the moment . It's an issue at the server side. Apparently there's been a sudden and very peculiar increase in our forum's traffic which caused bigs problems on the server that hosts our forum so they had to disable our forum temporarily.

I wish they let us know beforehand. But it seems the problem was very serious that they had to disable it immediately. (I still wish they at least let me know afterwards so that I could let you guys know sooner via twitter or this blog).

Anyhow, the forum will be up and running soon, hopefully today. Meanwhile you can visit our old forums at: http://forum.whatisfatmagulsfault.com  for some nostalgia :)

Sorry for the scare, have a nice day!

31 comments:

Utopia76 said...

Aaah Erkan, good to know, first i thought my internet ppl were gonna block the site for me and i was freaked out lol. then i thought maybe it was  the US congress on a crackdown to stop Fatmagul on everyone because we all suddenly stopped watching their US shows (just kidding)

Thanks for the info

CROfan said...

Hi, greetings from Croatia, where "Fatmagulun sucu ne?" has just started airing! I'm not a member od your forum, but I can't wait for subtitles of volume 58. "Fatmagul un sucu ne" to become available - please hurry up :)

Dany said...

bog...pa mislila sam da sam jedina gledateljica Fatmagulun sucu ne?? i ja jedva čekam prijevod 58.boluma .. video skinem na http://www.youtube.com/user/fatmagulunsucunecom/videos a titlove ovdje... stavim ih u isti folder i onda gledam.. inače www.natabanu.com je isto dobar ali imaju epizode do 77.. tj. do 40 prave turske..piši..

Mpella said...

when the subtitles for 58 wil be up??thank you so much for your effort!

armina said...

dobro dosla u klub :)
ja sam na BHT1 (bosanska tv) gledala prvu sezonu, izgleda da ce tek u maju poceti druga sezona,to je predugo cekati,,odgledala sam na jutjub sve sto je bilo s engl.prevodom  ..i jedva cekam prevod 58.epizode...ali cini mi se da uzbudjenja dolaze tek u 59. ....
pozdrav :)

CROfan said...

Bok cure! Ja vam inače do sad nisam gledala turske sapunice, pogledala bih jednu-dvije epizode i odustala. Al, Fatmagul me potpuno zarazila od početka. U RH se tek prikazuje 9. epizoda prve sezone, a kako vidite i ja čekam 58. nastavak...ubrzano sam je odgledala :)

Dany said...

zgodan mi je onaj Engin akyurek...ima klempave uši..malo veći grbavi nos ...ali ostalo ččookk  ok

MiMi said...

Ja sam je počela gledati na Novoj TV i odmah sam se zarazila...Moja mama  i ja smo se ful navukle na FSN. U roku sedmice i po pregledale smo svih 57 epizoda...Ja baš  i nisam neki fan turskih sapunjara, ali ova me serija oduševila... Scene Kerima  i Fatmagul su predivne pogotovo  negdje na početku kad on prizna svojoj teti da je zaljubljen  u Fatmagul pa je malo malo kuži kroz prozor...awww xD Oboje su preslatki i fenomenalno glume.

sismis said...

Pozdrav vsem,
četrtki so rezervirani samo za Kerima in Fatmagul... V Sloveniji nimamo te sreče, da bi nam predvajali turške nadaljevanke, ampak kjer je volja je tudi pot. Serija je fantastična!
Če ne bi bilo Erkana in njegovih prevodov... Še enkrat hvala Erkan!

Helena Lovric009 said...

oprostite, svi spominjete 58. nastavak, ali ja ne vidim ni prijevod za 57. nije na popisu svih prijevoda. negdje drugdje?

Dany said...

to što rade na Novoj TV je prestrašno..totalno izmasakriraju seriju sa reklamama i skrate je..činjenica je da prije Asi nisam gledala niti jednu seriju..jedino u Italiji kad sam bila u izbjeglištvu-tako sam naučila talijanski..Asi mi je bila fenomenalna jer je to bilo nešto novo za mene.. sama filozofija se razlikuje od američke površnosti i zaglupljivanja... a tek turska poezija..vauuuu..

MiMi said...

Klikneš na  HOME i skrolaš dolje i stoji "Fatmagul'un sucu ne Episode 57"... ima slika nje u zelenom džemperu... iznad slike je link za titl.... stoji "english subtitles". Klikneš na to i otvori ti se stranica da skineš atačment... XD

armina said...

Asi i Demir <3  prva serija koju sam gledala, odusevljena...

ljubav i kazna isto dobra (naravno zbog glumca) :)

a Fatmagul i Kerim-posebna prica... nekad suze ne mogu kontrolisati ( a nisam placljivica)....
jedva cekam prijevode sljedecih epizoda

pozdrav svim fanovima (iz Bosne)

MiMi said...

Ja i mama se izgubimo kad gledamo Fatmu i Kerima...U pravu si, zbog ove serije suze same idu... Ja se toliko raznježim kad gledam, a ni ja nisam neka plačljivica i romantičarka... 

Sara_Cro said...

Bok cure, ja sam iz RH... seriju sam počela gledati na Novoj tv, ali kako je ondje sve previše iscjepkano, doslovce sam se zaljepila za You tube i engleski prijevod... ;) Oduševljena sam serijom, svi odlično glume, svaki ljubavni detalj je pažljivo prikazan, a ne nabrzak kao u meksičkim sapunicama... Zna li možda netko od vas kada će biti Kerimovo i Fatmagulino vjenčanje (ono pravo u predivnoj vjenčanici)? Pozz svima i naravno thanks Erkan for the subtitles! :*

Vas81 said...

Hi everyone!!Does anybody know what's going on with the site???

Dany said...

napisatću ti normalan site ..ovo je pre sitno

sailormoon said...

greetings from Croatia. hope you will like this beautiful song :)
and i've almost forgot. i'cant wait to see what is going to happen in  the 58th episode ;) 

http://www.youtube.com/watch?v=8UVNT4wvIGY 

Patricija Planincic said...

Ima nas još iz CRO ;)

Dany said...

Dakle, pitanje je bilo : vjenčanica...ma nažalost Kerim će isparati prelijepu vjenčanicu jer ju je Erdogan dotaknuo i tako zaprljao...

Ale said...

Serija je predooooobraaa....sto puta gledam iste scene, ne mogu docekati prevod 58 epizode, a tek 59-e.....aaaaj, bas sam se zarazila, nikad nisam sa ovolikim entuzijaznom gledala neku seriju....njih dvoje su mi bas medeni :D

MiMi said...

Jelda?! Ma vidi se da tu ima dobre hemije među glumcima, da se stvarno slažu...Ponekad su baš kao djeca...

Blueyecat said...

kad će titlovi/subs za 58? već je 59. bila emitirana! Da bar govorim turski! Neka se netko potrudi pa prevede! Msilim da bi mnogo ljudi bilo zahvalno!!! tnx

Sara_Cro said...

zar se neće vjenčati u toj vjenčanici? :( vidjela sam neke isječke na you tube-u... znaš možda u kojoj epizodi će biti vjenčanje? gdje si vidjela ili kako si saznala da će Kerim isparati vjenčanicu jer ju je Erdogan dotaknuo? ;)

Helena Lovric009 said...

tnx, bas sam slijepa

madamxy said...

I cannot access anything, series or forum . Can you do to help me please. Thank you.

madamxy said...

Molila bih vas ako mi iko moze objsaniti kako da gledam epizode. Ne mogu niti jednu startati. Ne znam u cemu je problem.

Emi said...

Subtitle doesn't work with 58 even is all identical!! Does someone else has the same problem.
Thanks!!

Aldijana said...

Mozel mi neko pomoci pokusala sam 3 puta instalirati video i prevod i kad stavim u novi folder i otvorim nema prevoda samo video...UPOMOCCCC nisam gledala od 53 epizode!!!

aldijana said...

Someone please help the last episode i watched was 53 i tried installing the video and english sub and when i put them in the same folder and open the video there is no subs WHAT AM I DOING WRONG?????

niki said...

Samo da ne bude ružan kraj kao što je to kod ovih serija.

Post a Comment